I just loove the game!

hej hallå!

ber om ursäkt för min frånvaro! men har inte orkat eftersom jag har vart riktigt sjuk. Men jag börjar känna mig lite bättre nu så jag tänkte ge er ett inlägg och berätta om förra helgen. Jag var i Falun, lugnet. Ja faktiskt, jag och julia var på samma ställe och bodde inte alls långt ifrån varandra. Dom där lyllaporna till tennisspelare fick ju bo på scandic medans vi tuffa orienterare bodde på en högskola! haha inget illa mot tennisbarnen men man märker ju vart komunen sattsar pengar.. men vi är vana. Det är en tuff sport med utomhusdusch mitt i Oktober, blöta och leriga skor som stinker och långa löpsträckor. Men vad kan jag säga.. Jag älskar det!
Iallafall, den här tävlingen var den sista för säsongen, för min del (snyft) och är en lite speciel tradition. det är två etapper och man springer två och två i ett lag. första dagen är en staffett, och andra dagen är det ultralång bana och... Man får klä ut sig:) det är sjukt roligt och många är skitfina! det finns såklart en utklädningestävling och det delas ut priser. En skitkul grej som alltid blir lyckad!
Jag och Hanna var riktigt snygga i år och klädde ut oss till harry potter och hermione (bilden) ;P. 
Men det var riktigt kallt så nu har jag vart hemma hela veckan och haft feber och skit. Börjar misstänka att det är svininfluensan som verkar gå nu.

aja ska bli frisk snart hare bra alla!  puss / C i c c i <3

P.s. blir så irriterad på att jag inte hittar systemsladden! så ni får nöja er med suddiga mobilbilder:/


Visst är vi snygga!?  vinnarna var en stor dalahäst som dom båda fick plats i, jättefin:) ska försöka hitta bilder på dom.
 

 så lägger jag ut en bild som skulle lagts upp för ett tag sen, det är t-shirten jag snackade om. här är en länk till sidan jag beställde den ifrån  http://kandeedrawings.blogg.se/

Kommentarer
Postat av: J E S S I K A

sv: tack så mkt gummor :*



Men gud va snygga ni blev och krya på dej cicci! :D<3

2009-10-21 @ 20:46:38
URL: http://jessikajelincic.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0